Hvad siger andre om os?

Kundeudtalelser

Lakrids by Johan Bülow A/S

Johan Bülow – CEO & Founder

“Jeg arbejdede med Lasse i en periode på 10-12 måneder. Formålet var personlig udvikling – både som leder/Direktør og som personlig coach. Lasse havde en unik evne til at fokusere energien i rigtig retning og fjerne enhver form for tvivl på sig selv. Jeg kunne sagtens forestille mig at benytte Lasse igen hvis tiden er tilstede på et senere tidspunk.”

Leo Innovation Lab

Christina Høgh Selmer Kirk – Director of Entrepreneurship

”Jeg har samarbejdet med HOI og Lasse omkring adskillelige projekter igennem de sidste par år og jeg har endnu ikke haft en udfordring, som han ikke kunne løse. Det gælder alt fra kontakt til potentielle samarbejdspartnere til rådgivning omkring forretningsudvikling, salg og kommunikation. Mit bedste råd er, at du tager et møde hurtigst muligt”

Compass Group A/S

Henrik Christian Niclasen – Director of Operations

”Jeg har samarbejdet med HOI igennem en årrække, hvor de primært har assisteret i forbindelse med vanskelige forhandlinger, hvor de både har deltaget på sidelinjen, men også under selve forhandlingerne. Selvom vi i dag har godt styr på, hvordan forhandlingsprocesserne skal drives, så fortsætter vi samarbejdet, da vi forstår værdien af, at nogen udefra kigger på vores udfordringer.”

Manning Inspire A/S

Sofia Manning – Speaker, Coach and Writer

“Lasse er en af de mest talentfulde coaches, vi har uddannet og arbejdet sammen med hos Manning Inspire. Når du arbejder sammen med Lasse, er du ikke i tvivl om, at han er faglig dygtig og kompetent – både som underviser og som coach. Lasse er meget tillidsvækkende og har en evne til at trække det bedste frem i mennesker gennem ærlig og konstruktiv feedback. Jeg kan varmt anbefale Lasse til alle der ønsker, at arbejde med deres personlige udvikling.”

RTG Group

Tue Deleuran – CEO & Owner

“HOI har hjulpet os med flere områder inden for salg og marketing. Første gang vi arbejdede med dem, hjalp de os med at få kontakt til nogle interessante mennesker i vores branche. Senere har de udviklet og hjulpet med at eksekvere vores Youtube strategi, hvor de løbende hjælper os med, hvordan vi skal dele vores erfaringer, hvilket har været en stor succes for os. Jeg kan stærkt anbefale at tage et møde med dem.”

Nord Gruppen

Daniel Knuttel – Director & Co-Founder

“Lasse helped me with negotiation and team-coaching. On coaching matters, he worked successfully, with the restaurant staff of Cocks & Cows. Through his coaching the staff got to experience the benefits of being the best colleague possible. Also he coached the staff on how to deal with the challenges, that comes when you work as a service provider. He is highly recommended!”

Athgene

Yusufa Sey – CEO & Co-Founder

After working with Lasse for over 6 months now, I am totally convinced that he is one of the most counter intuitive thinkers in Denmark. That’s the biggest compliment that I can give to anyone in Denmark, and I don’t doubt for a second that Lasse is the most deserving of such recognition. I strongly recommend that you reach out to him.

Kunder