CASES

Strategi- og bestyrelsesarbejde

Siden oktober 2017 har jeg været en integreret del af Miild A/S. Samarbejdet startede da der skulle laves en ny ejeraftale, ansættes en direktør og findes en investor til virksomheden. I April, 2018 indtrådte jeg som bestyrelsesformand

Moderator og konferencier

I 2017 havde jeg fornøjelsen af at være konferencier og moderator for TEDxCopenhagen

Forhandlingstræning

Siden 2011 har jeg været tilknyttet partner hos Negotiation Company, hvor vi træner profesionelle i partnerskabsforhandlinger.

UDTALELSER

JOHAN BÜLOW
Founder / Creative Director hos Lakrids by Bülow A/S

“Jeg arbejdede med Lasse Feldt rasmussen i en periode på 10-12 måneder. Meningen var personlig udvikling – både som leder/Direktør og som personlig coach. Lasse havde en unik evne til at fokusere energien i rigtig retning og fjerne enhver form for tvivl på sig selv.
Jeg kunne sagtens forestille mig at benytte Lasse igen hvis tiden er tilstede på et senere tidspunk.” (Anbefaling fra LinkedIn)

SIGNE JULIE VALUER
CMO hos Lunar

Lasse facilitated a workshop for the CBB/Bibob, where the focus was collaboration and project planning. Lasse was extremely professional and created both structure and out of the box thinking. We discussed som tough issues, which Lasse handled in the best way. I got a lot of positive feedback from the employees, who still use the tools he taught us.” (Anbefaling fra LinkedIn)

SOFIA MANNING
Ejer af Manning Inspire

“Lasse er en af de mest talentfulde coaches, vi har uddannet og arbejdet sammen med hos Manning Inspire. Når du arbejder sammen med Lasse, er du ikke i tvivl om, at han er faglig dygtig og kompetent – både som underviser og som coach. Lasse er meget tillidsvækkende og har en evne til at trække det bedste frem i mennesker gennem ærlig og konstruktiv feedback. Jeg kan varmt anbefale Lasse til alle der ønsker, at arbejde med deres personlige udvikling.

HENRIK CHRISTIAN NICLASEN
Director of Operations hos Compass Group

“Jeg har samarbejdet med Lasse igennem en årrække, hvor han primært har assisteret i forbindelse med vanskelige forhandlinger, hvor han både har deltaget på sidelinjen, men også under selve forhandlingerne. Selvom vi i dag har godt styr på, hvordan forhandlingsprocesserne skal drives, så fortsætter vi samarbejdet, da vi ser værdien af, at nogen udefra kigger på vores udfordringer.”

TUE DELEURAN
CEO / Owner hos RTG GROUP

“Lasse har hjulpet os med flere områder inden for salg og marketing. Første gang vi arbejdede med ham, hjalp han os med at få kontakt til nogle interessante mennesker i vores branche. Senere har han udviklet og hjulpet med at eksekvere vores Youtube strategi, hvor han løbende hjælper os med hvordan vi skal dele vores erfaringer, hvilket har været en stor succes for os. Jeg kan stærkt anbefale at tage et møde med Lasse.”

YUSUFA SEY
CEO / Founder hos Athgene

“After working with Lasse for over 6 months now, I am totally convinced that he is one of the most counter intuitive thinkers in Denmark. That’s the biggest compliment that I can give to anyone in Denmark, and I don’t doubt for a second that Lasse is the most deserving of such recognition. I strongly recommend that you reach out to him.” (Anbefaling fra LinkedIn)

DANIEL KNUTTEL
CEO at Nordic Hospitality Partners Denmark

“Lasse helped me with negotiation and team-coaching. On coaching matters, he worked successfully, with the restaurant staff of Cocks & Cows. Through his coaching the staff got to experience the benefits of being the best colleague possible. Also he coached the staff on how to deal with the challenges, that comes when you work as a service provider. He is highly recommended!” (Anbefaling fra LinkedIn)

BRANDING & MARKETING EKSEMPLER

RTG GROUP (YouTUBE)

I 2017 udviklede jeg sammen med Tue Deleuran en YouTube strategi for RTG Group, for at få flere kunder ned til deres fabrik i Portugal. Hvis du er interesseret i at høre, hvordan din virksomhed kan få mere glæde af YouTube, så giv mig et kald.

PUORI (YOUTUBE)

I 2017 havde jeg ansvar for at flytte Puori’s ecommerce og digitale marketing afdeling fra San Francisco til København. I den forbindelse udviklede vi bl.a. en række videoer til YouTube.