LASSE FELDT-RASMUSSEN

Siden 2011 har jeg opbygget et omfattende netværk inden for diverse startup communities, hvor jeg rådgiver og coacher ejerledere, der knokler for at gøre verden en smule bedre hver dag. Et af mine mest værdifulde bidrag er at sætte de rigtige mennesker sammen, udvikle teams og drive processer, som får ting til at ske. Jeg har omfattende erfaring med funding, strategi, branding, performance marketing, coaching og ledelse. Min rejse indtil nu, har givet mig en god forståelse for, hvad unge vækstvirksomheder har brug for, for at indfri deres ambitioner.

CEO & FOUNDER
HOUSE OF INFLUENCE
Jan 2016 –  present (4 yrs)

Jeg hjælper virksomheder gennem kriser og komplekse forhandlinger

BESTYRELSESFORMAND
MIILD A/S
Apr 2018 –  present (2 yrs)

Min vigtigste rolle er at lede bestyrelsen og sikre et godt samarbejde mellem ejerne og direktionen i Miild. Derudover er jeg aktiv i arbejdet med strategi, funding og udvikling af brand identitet.

ASSOCIATED PARTNER
NEGOTIATION COMPANY
Sep 2011 –  present (8 yrs)

Sammen med Negotiation Company træner jeg mellem- og topledere i forhandling og kommunikation. I min tid sammen med NegCo har jeg arbejdet med virksomheder så som: Danske Bank, Carlsberg, FLSmidth, Naturgas Fyn, Københavns Lufthavne (CPH), Teknologisk Institut, m.fl

ANGEL INVESTOR GENNEM WAKIEWAKIE
PODIMO
Apr 2019 –  present (1 yrs)

Jeg var rådgiver for founder af WakieWakie (Sverre Dueholm), som jeg assisterede i M&A processen med Podimo.

CO-FOUNDER MED ANSVAR FOR FORRETNINGSUDVIKLING
SCITYLANA
Sep 2017 – present (2 yrs 7mth)

Scitylana udtrækker, transformerer og loader data fra Google Analytics til BigQuery. Mit ansvar har været at udvikle cases til at demonstrere, hvordan denne data kan anvendes til at måle mere præcist på hvordan virksomheders digitale marketing performe

SENIOR CONSULTANT ADVISORY SERVICESE
ERNST & YOUNR
Nov 2010 – Aug 2011 (10 mth)

Drev projekter med fokus på at reducere working capital for vores kunder.

MANAGING CONSULTANT
ABC SOFTWORK
Oct 2006 – Oct 2010 (4 yrs)

Jeg havde ansvar for at implementere analyseværktøjet ABC Softwork og drive projekter, med fokus på at optimere indkøbsprocesser og reducere lagerbindinger for vores kunder.