House of Influence

Vores filosofi

Uden tillid og relationer kan vi ikke lykkes. Derfor placerer vi en højere værdi på at styrke relationen til vores klienter og samarbejdspartnere, frem for at optimere gevinsten af den enkelte opgave.

Hvad er House of Influence?

HOI er et konsulenthus, som er specialiseret i at lede, rådgive og coache profesionelle gennem komplekse forhandlinger og forretningsrelateret konflikter.

Vores mål

Vi lever af at efterlade vores klienter et bedre sted, end de var før, de mødte os. Vi er en succes, når vores kunder opnår deres mål, får løst deres konflikter og er bedre rustet til at klare fremtidens udfordringer!

Hvem møder du?

CEO & Founder

Lasse Feldt-Rasmussen

Lasse har dedikeret sit professionelle liv til at mestre færdigheder inden for indflydelse, forhandling, public speaking og coaching.

Lasse holder en Cand.merc (SCM) og har 7 års omfattende analytisk erfaring som management konsulent, før han begyndte at studere indflydelsespsykologi og udvikle sine soft skills i 2011.

“I get motivated when I connect with- and contribute to the people around me. This includes friends, colleagues and clients alike. I believe that people get good at everything they spend time doing and in my humble opinion, most people do not spend enough time on their interpersonal skills.”

– Lasse Feldt-Rasmussen

Linkedin

House of Influence